DEBAT

DEBAT

- med et feministisk perspektiv

Brug dette site til at dele viden, erfaringer og holdninger med andre feministiske forældre. For at deltage i debatten skal du sende os en mail, hvorefter du får tilsendt et login.

Guidelines

MailetikPosted by Admin Sat, May 31, 2008 12:17:24
Mailetik

1. Hold dig til sitets emne.

- Emnet er feministisk forældreskab og handler overordnet om, at alle skal have samme pligter, rettigheder og muligheder uanset køn. Har du lyst til at debattere dette, er du velkommen!

2. Præsenter dig gerne.
- Det er rart med en præsentation, når nye interesserede går ind i debatten for første gang. En kort præsentation, der fortæller lidt om hvem du er, og hvorfor du gerne vil deltage, er en god start.

3. Benyt altid emnefeltet, når du opretter et indlæg i debatten.

- Brug en af hovedoverskrifterne i menuen, så de andre på debatforummet ved, hvad der debatteres og kan vælge.

4. Send ikke det videre, der foregår på debatforummet.
- Debatforummet er udelukkende for dem, der selv deltager aktivt. Send kun information eller debatindlæg videre, hvis afsenderen direkte beder om det.

5. Anvend en høflig tone.
- Undlad at benytte diskriminerende sprogbrug – racistiske, kønsdiskriminerende eller homofobiske termer mv. Et alt for familiært sprog kan også godt støde nogen, hvis du ikke kender dem i forvejen. Bliver du selv udsat for et sprog, du ikke bryder dig om, så forlad hellere diskussionen end at give tilbage med samme mønt.

  • Comments(0)//debat.feministiskeforaeldre.dk/#post1